JOUW
Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij er klaar voor om jouw administratie een stuk makkelijker, moderner en leuker te maken? Check. Heb je onze pakketten bekeken en mogen wij jou helpen, zodat jij meer tijd over hebt om te doen waar je blij van wordt? Check. Dan gaan we vanaf hier samen zorgen voor een overzichtelijke, geheel online, up-to-date administratie en een fijne samenwerking.

Stappenplan JOUW Online Administratie

Stap 1
Kennismaken

Tijdens een eerste online gesprek maken we graag kennis met jou en jouw onderneming. Wij vertellen graag meer over JOUW Online Administratie en samen zoeken we naar het pakket en de samenwerking die het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen. Net zo enthousiast als wij? Dan gaan we aan de slag om een gepersonaliseerde omgeving voor je in te richten in de app, zodat we beide altijd en overal inzicht hebben in jouw administratie. Let’s go.

Stap 2
Administratie uploaden

In je persoonlijke omgeving upload je jouw administratie waar en wanneer je maar wilt. Maak een foto van je bon of scan de laatste factuur nog even in. Upload deze vervolgens via de computer of je mobiele telefoon en klaar is jouw taak. Wij doen de rest. Simpeler kunnen we het niet maken!

Stap 3
Verwerken van JOUW administratie

Wij zorgen ervoor dat jouw bonnen en facturen op de juist plaats terechtkomen binnen jouw persoonlijke omgeving. Waar je ze ook na een aantal jaren nog gemakkelijk terug kunt vinden. Het resultaat van deze verwerkte administratie is voor ons beide te zien in jouw omgeving. Vragen, onduidelijkheden of opmerkingen? Laat in dezelfde omgeving een berichtje achter voor jouw persoonlijke boekhouder. Overzichtelijk, snel en duidelijk, zodat jij meer tijd hebt om dingen te doen waar jij goed in bent. Goede deal toch?

Stap 4
Belastingaangiftes doen & het jaar afronden

Ruim op tijd staan jouw belastingaangiftes voor je klaar om ingediend te worden. Uiteraard houdt jouw persoonlijke boekhouder hier rekening met alle aftrekposten en vrijstellingen, we denken graag met je mee. Ook de jaarrekening staat netjes voor je klaar en tot slot is ook hier natuurlijk opnieuw ruimte voor alle vragen die nog in je hoofd rondspoken. Weer een jaar vol dingen waar je blij van wordt afgesloten. Wij ook!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze pakketten of werkwijze? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Eén app voor JOUW administratie

Maak een foto van je bon, scan je factuur in en upload ze in de app. Geen verloren documenten en te volle mappen meer. Dit allemaal gemakkelijk via je mobiele telefoon.

24/7

Altijd en overal je gehele administratie bij de hand. In JOUW gepersonaliseerde omgeving kun je 24/7 bonnen en facturen aanleveren, inzien en berichten achterlaten voor JOUW persoonlijke boekhouder.

Bankkoppeling

Doordat JOUW persoonlijke omgeving in de app gekoppeld is aan JOUW bank, ben je altijd bij met openstaande posten. Wordt er een factuur betaald via de bank? Jij ziet het direct terug in JOUW omgeving.

Administratie archief

JOUW geüploade facturen en bonnen van de afgelopen jaren op één plek. Zoek in JOUW gepersonaliseerde omgeving de gewenste bonnen of facturen terug op ieder gewenst moment.

Compleet overzicht van JOUW cijfers

Behoefte aan een tussenstand van JOUW cijfers? In de app open je met één druk op de knop een compleet overzicht van JOUW cijfers.

Persoonlijke communicatie met JOUW boekhouder

Samen hebben we inzicht in JOUW gepersonaliseerde omgeving in de app. Is er iets niet duidelijk of kunnen wij je ergens mee helpen? Je kunt je vragen direct op dezelfde plaats stellen, aan JOUW persoonlijke boekhouder.

Wij maken gebruik van professionele programma's

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvende online afspraak in