JOUW
Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij er klaar voor om jouw administratie een stuk makkelijker, moderner en leuker te maken? Check. Heb je onze pakketten bekeken en mogen wij jou helpen, zodat jij meer tijd over hebt om te doen waar je blij van wordt? Check. Dan gaan we vanaf hier samen zorgen voor een overzichtelijke, geheel online, up-to-date administratie en een fijne samenwerking.

Stappenplan JOUW Online Administratie

Stap 1
Kennismaken

Tijdens een eerste online gesprek maken we graag kennis met jou en jouw onderneming. Wij vertellen graag meer over JOUW Online Administratie en samen zoeken we naar het pakket en de samenwerking die het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen. Net zo enthousiast als wij? Dan gaan we aan de slag om een gepersonaliseerde omgeving voor je in te richten in de app, zodat we beide altijd en overal inzicht hebben in jouw administratie. Let’s go.

Stap 2
Administratie uploaden

In je persoonlijke omgeving upload je jouw administratie waar en wanneer je maar wilt. Maak een foto van je bon of scan de laatste factuur nog even in. Upload deze vervolgens via de computer of je mobiele telefoon en klaar is jouw taak. Wij doen de rest. Simpeler kunnen we het niet maken!

Stap 3
Verwerken van JOUW administratie

Wij zorgen ervoor dat jouw bonnen en facturen op de juist plaats terechtkomen binnen jouw persoonlijke omgeving. Waar je ze ook na een aantal jaren nog gemakkelijk terug kunt vinden. Het resultaat van deze verwerkte administratie is voor ons beide te zien in jouw omgeving. Vragen, onduidelijkheden of opmerkingen? Laat in dezelfde omgeving een berichtje achter voor jouw persoonlijke boekhouder. Overzichtelijk, snel en duidelijk, zodat jij meer tijd hebt om dingen te doen waar jij goed in bent. Goede deal toch?

Stap 4
Belastingaangiftes doen & het jaar afronden

Ruim op tijd staan jouw belastingaangiftes voor je klaar om ingediend te worden. Uiteraard houdt jouw persoonlijke boekhouder hier rekening met alle aftrekposten en vrijstellingen, we denken graag met je mee. Ook de jaarrekening staat netjes voor je klaar en tot slot is ook hier natuurlijk opnieuw ruimte voor alle vragen die nog in je hoofd rondspoken. Weer een jaar vol dingen waar je blij van wordt afgesloten. Wij ook!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze pakketten of werkwijze? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Wij maken gebruik van professionele programma's

Wie is JOUW?

Wat als je met jaren ervaring op zak iedere dag opnieuw administraties voorbij ziet komen, maar denkt dat het moderner, makkelijker en sneller kan? Dan start je met trots JOUW Online Administratie!

Samen zijn wij al jaren een gedreven team; Janco en Julian. Met JOUW Online Administratie is het onze missie om ondernemers te ontzorgen, zodat er meer tijd is om te doen waar zij blij van worden. Wij zetten onze kennis, ervaring en enthousiasme in voor jou.

Persoonlijke communicatie in combinatie met het gemak van online = key vinden wij. We passen ons aan, aan jou en jouw administratie. Je krijgt een persoonlijke boekhouder toegewezen waarbij je ieder keer opnieuw terecht kunt met al jouw vragen. Dit doen we ook lekker allemaal efficiënt in dezelfde online omgeving.

Boekhouders oud en stoffig? Mooi niet! We denken graag verder dan onze neus lang is en communiceren open en transparant. Dit alles ook nog voor een eerlijke prijs. Win-win-win, toch?

Wij weten dat het moderner, makkelijker en sneller kan. Wij geloven in JOU(W)!

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvende online afspraak in