Ons team

Eén app voor JOUW administratie

24/7 beschikbaar

Bankkoppeling

Administratie archief

Compleet overzicht van JOUW cijfers

Persoonlijke communicatie met JOUW boekhouder

Wie is Jouw?

Wat als je met jaren ervaring op zak iedere dag opnieuw administraties voorbij ziet komen, maar denkt dat het moderner, makkelijker en sneller kan? Dan start je met trots JOUW Online Administratie!

Samen zijn wij al jaren een gedreven team; Janco en Julian. Met JOUW Online Administratie is het onze missie om ondernemers te ontzorgen, zodat er meer tijd is om te doen waar zij blij van worden. Wij zetten onze kennis, ervaring en enthousiasme in voor jou.

Persoonlijke communicatie in combinatie met het gemak van online = key vinden wij. We passen ons aan, aan jou en jouw administratie. Je krijgt een persoonlijke boekhouder toegewezen waarbij je iedere keer opnieuw terecht kunt met al jouw vragen. Dit doen we ook lekker allemaal efficiënt in dezelfde online omgeving.

Boekhouders oud en stoffig? Mooi niet! We denken graag verder dan onze neus lang is en communiceren open en transparant. Dit alles ook nog voor een eerlijke prijs. Win-win-win, toch?

Wij weten dat het moderner, makkelijker en sneller kan. Wij geloven in JOU(W)!

Overstapservice

Wil jij graag overstappen van boekhouder, maar lijkt het je allemaal zo’n gedoe? Laat ons je dan maar snel uit die droom helpen.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze pakketten of werkwijze? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Overstapservice

Wil jij graag overstappen van boekhouder, maar lijkt het je allemaal zo’n gedoe? Laat ons je dan maar snel uit die droom helpen.

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvende afspraak voor meer informatie